Bordsdukar
Bordsdukar från Duni i materialet Dunicel®. Det här unika materialet i tre lager har en kraftig och högkvalitativt känsla. Alla de tre lagren i Dunicel har laminerats var för sig i en patenterad process. De allra flesta av Dunis bordsdukar finns i kvaliteten Dunicel®. Det finns alltså en mängd olika färger och mönster att välja bland! Bordsduka...
Bordsdukar från Duni i materialet Dunicel®. Det här unika materialet i tre lager har en kraftig och högkvalitativt känsla. Alla de tre lagren i Dunicel har laminerats var för sig i en patenterad process. De allra flesta av Dunis bordsdukar finns i kvaliteten Dunicel®. Det finns alltså en mängd olika färger och mönster att välja bland! Bordsdukar från Duni i materialet Dunisilk®+ Nya extratjocka Dunisilk®+ är ett gediget material med vackert fall av bästa kvalitet. Tack vare den kraftiga sammansättningen och den avtorkbara vattentåliga ytan kan den användas om och om igen som bordsduk och passar därför utmärkt för utomhusbruk.
Mer

Bordsdukar Det finns 75 produkter.

Underkategorier

 • 3-in-1 tre funktioner...

  Bordsduk, bordstablett, bordslöpare - allt i ett 3 in 1 är en bordslöpare, en bordsduk eller bordstablett. En hel Du kan enkelt riva av och använda som bordstabletter. Rullen är så diskret perforerad att det knappt syns. En rulle ger dig 12 tabletter 40 x 40 cm. Det unika och hållbara Dunicel materialet gör att du kan använda en 3 in 1 många gånger om. Mått på en rulle: 40 cm bred, 4,80 meter lång. Dunicel® Det här unika materialet i tre lager har en kraftig och högkvalitativt känsla. Alla de tre lagren i Dunicel har laminerats var för sig i en patenterad process. De allra flesta av Dunis dukar finns i kvaliteten Dunicel®. Det finns alltså en mängd olika färger och mönster att välja bland! Duni arbetar inte bara med att skapa vackra produkter för det dukade bordet. Minst lika viktigt är att ta ansvar för miljöpåverkan och säkerställa rättvisa sociala förhållanden i produktionsprocessen. Råvaran till Dunis breda urval av servetter och dukar kommer från FSC©-certifierade skogar. Det betyder att hanteringen av skogarna möter hårt ställda krav gällande ekologiska, sociala och ekonomiska faktorer. Merparten av Dunis servetter är dessutom svanenmärkta. Duni arbetar även aktivt för att reducera påverkan från CO2 och målsättningen är att reducera utsläppen med 25% under en femårsperiod. Dunis egna produktionsenheter är moderna och certifierade enligt ISO14001. För underleverantörer gäller hårda krav och kontroller för att garantera att arbetsförhållandena är rättvisa och säkra.

 • 138 x 220 cm Bordsdukar

  Bordsdukar med storleken 138 x 220 cm

 • 118 x 180 cm Party &...

  118 x 180 cm Party & Barnkalas

  Designer i Captain Jack, Party, Pink Fairy och Have Fun

 • 125 x 180 cm Bordsduk

  Enfärgade bordsdukar 125 x 180 cm 

 • Kosta Linneväveri

  Bordsdukar från Kosta Linneväveri

 • Runda silicon underlägg

  Runda silicon underlägg. Samma design finns för servetter i storleken 40x40 Dunilin.

per sida
Visar 1 - 9 av 75 artiklar
Visar 1 - 9 av 75 artiklar